2011. január 14., péntek

Nora Roberts: Napgyémántok


Nora Roberts: Napgyémántok


Gyémántok, gyöngy és zafír - csillogó drágakövek Carrick tündérkirály kezében, jelképezvén a szenvedélyt, a vágyódást és az állhatatosságot, amit egy földi lény, a szépséges Lady Gwen iránt érez.
És mégis, hiába a kövek és a gyöngy szemkápráztató szépsége, hiába egymás iránt érzett szerelmük, Lady Gwen elutasítja Carricket.
A tündérkirály az egész világot ígérte a lánynak, de egyvalamiről elfeledkezett, amikor feleségül kérte...
Haragjában Carrick megátkozta Lady Gwent: halála után kísértsen mindaddig, míg igaz szívek háromszor nem találkoznak, és meg nem történik háromszor a felajánlás, elfogadás és végső egymásra találás.

Jude F. Murray, a fiatal amerikai pszichológusnő és egyetemi oktató boldogtalan, unalmas chicagói életét hátrahagyva fél évre az írországi Ardmore-ba költözik, nagyanyja egykori házába. Magával ragadja a varázslatos ír táj, a tengerparti sziklák, a csodálatos zöld dombok, a bűbájos falu romantikája... Jude lassan megtalálja a helyét a tündérdombi házban, megismerkedik az ír legendákkal és emberekkel. Szembenéz magával és azzal, hogy kísértetek márpedig léteznek. De szembe kell néznie azzal az elemi, felkavaró érzéssel is, amit a helyi kocsma tulajdonosa, Aidan Gallagher mélykék tekintete vált ki belőle.

Vállalja-e Jude önmagát és a szerelmet?
És Aidan, a jóképű és magabiztos ír férfi vajon megadja-e a szerelmének azt, amit Carrick, a tündérkirály sem volt képes megadni az ő Lady Gwenjének, aki azóta is a Tündérdombon kísért? Mi lehet az, ami nem ér fel a Nap gyémántjával?

A könyv harmadik, azaz utolsó részét olvastam már.
Azt kell hogy írjam, az első rész sokkal jobban meg van írva. Legalábbis nekem jobban tetszik.Szépen megfogalmazott gondolatok a szerelemről , az ember hogyan legyen önmaga.
Jól ábrázolja a féktelen szenvedélyt és a teljes odaadó szerelmet is.
Sok benne a tájleírás , a kelta történetek,mesék,amiket imádok,feldobják a történetet.

A végén egy jobb egyenes teszi teljessé a történetet.:)

A borítója nem rossz.de én bele csempésztem volna misztikumot és Carrick tündérkirályt is.

Mindenkinek ajánlom aki szereti a romantikus ,mégis kicsit misztikus történeteket.

Magyar könyvklub:
http://www.mkk.hu/index.php?direct=1

302 oldal
könyvtári


10/9

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Címkék