2011. január 18., kedd

Julie Kenner: A Givenchy-kód


Julie Kenner: A Givenchy-kód


Melanie egy kedves, okos nő. Minden munkát elvállal, csakhogy fizetni tudja az albérletét, és a rengeteg gyönyörű cipőt, ruhát. Imád vásárolni. Kívülről fújja az összes márkát és hogy mit hol lehet kapni. Todd a volt pasija. Próbálja visszakapni Melanie-t, még egy gyönyörű cipőt is kap ajándékba tőle. Ott tölti az éjszakát, ám amikor reggel felébred Todd halott.
Mel megijed és fejvesztve menekül. Kiderül hogy egy régen játszott számítógépes játék, a PSW, életre kelt változatának az élő célpontja és nincs kiszállás.
Egy férfi, Lynex üldözi éltere-halálra. Szerencsére a vonzó volt iraki katona, Stryker kapta az őrző szerepét. Együtt jó csapatot alkotnak. Mel megfejti a rejtélyes üzeneteket, Stryker pedig próbálja életben tartani.

A könyv néhol izgalmas, néhol viszont nagyon lapos.
Maga a történet nagyon jó, de a kivitelezés néhol nem a legjobb.
A kódok fejtésénél néhol bővebben kifejthette volna az író a dolgokat.
A másik amin bosszankodtam, az az, hogy néha olyan dolgokra is van a szereplőnek ideje és kedve, amit nem hiszek el egy menekülő, rettegő nőről.(vásárlás, szex, sminkelés...).
Volt barátja halálát is gyorsan letudja.
Viszont izgalmas, folyton történik valami. Jó az alap öltet és lekötött a könyv teljes mértékben. Az írónő remélem fog még hasonló könyveket írni.
Egy nap alatt kiolvastam a történetet.

Ulpius ház:
http://www.ulpiushaz.hu/newsite/

saját
10/7

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Címkék