2013. július 21., vasárnap

Álompasi szavazás kicsit másként, azaz játék!




Most aktuális. A blogok között sok buzdító felhívás van, hogy szavazzunk a könyves álompasira.
Én kicsit csavarok rajta és arra kérlek titeket, hogy szavazzatok inkább az álomszerelemre, akár könyvben,  akár filmben.
Melyik a legszebb, legromantikusabb, legszívettépőbb, legerotikusabb, sistergőbb szerelmi románca szerintetek?
A nyertes film vagy könyvre szavazók között egy kis meglepit sorsolok ki természetesen.

Itt hozzászólásban jöhetnek a voksok.
Indoklást is kérek, hogy számodra miért pont ők.

Az eddigi jelöltek:



Tündérkrónikák: Mac és Barrons

















Twilight: Bella és Edwárd
2 szavazat









                                                                                                                                                              Gyönyörű sorscsapás: Abby és Travis 2 szavazat






Brenda Joyce: Deadly sorozata: Francesca- Calder Hart

















10 megjegyzés:

  1. Számomra még mindig a Twilight a nyerő ilyen szempontból. Ahogy elképzeli az ember, hogy milyen lehet szerelmesnek lenni úgy, hogy szinte alig mersz hozzáérni a másikhoz, nehogy kárt tegyél benne. Amikor olvastam, szerelmes lettem és ezt nem sok könyvnél tudtam még elmondani. A másik ilyen a Gyönyörű sorscsapás volt.

    VálaszTörlés
  2. Tőlem itt egy szavazat a Barrons–Mac románcra a Tündérkrónikák sorozatból.

    VálaszTörlés
  3. Akkor három jelöltünk van már. Indoklást is hozzatok,hogy tudjam miért.:)

    VálaszTörlés
  4. Brenda Joyce: Deadly sorozata
    Francesca- Calder Hart

    Hart minden nőt le tud venni a lábáról. Sebezhető, gyengéd, elbűvölő. Nőfaló volt, de annyira fontos neki Francesca, hogy nem akarja tönkretenni a jó hírét. Nagy akaratereje van, legszívesebben magáévá tenné Francescát, de tudja esküvő előtt nem lehet. Szíve mélyén tudja, hogy nem elég jó a lány számára, de nem akarja elveszíteni, nem tudna nélküle élni. Hart és Francesca között mindig forr a levegő és nagyon szenvedélyes a kapcsolatuk.

    VálaszTörlés
  5. Jellemzésből az kimaradt, hogy Francesca a legnagyobb bajban is kiáll a szerelme mellett, nem hagyja cserben akkor sem, amikor mindenki ezt tanácsolja neki. Ő megbízik benne és segít.

    VálaszTörlés
  6. Nekem is Edward és Bella a jelöltem.
    Felőlem aztán szidhatja bárki a könyvet, tarthatja nyálasnak az egészet, a szereplőket, de nekem pontosan ilyen a szerelem, mint ahogy abban a könyvben leírják. És ez remekül meg van írva végig, mind a négy részben. Amikor úgy érzed, hogy ha nélküle kéne élned, nem tudnál. Amikor ő úgy tökéletes, ahogy van, tökmindegy, hogy néz ki, mennyire béna, milyen ügyetlen. Amikor annyira szereted, hogy inkább elhagyod, csak neki ne essen bántódása. (És igen, a szívem szakadt meg, amikor az Újholdban Edward elhagyta Bellát. Azért, mert átéltem már azt a fájdalmat, amit akkor Bella érezhetett.) Hát ennyi, ezért ez a nagy szerelem nekem.

    VálaszTörlés
  7. Gyönyörű sorscsapás: Abby és Travis
    Én rájuk voksolok. Nekem tetszett ez a se veled, se nélküled, hol izzott a levegő, hol fagyos volt. Veszekedtek, kibékültek, fogadásból együtt voltak, napról napra közelebb kerültek egymáshoz. Olyan, olyan igazi fiatal szerelem... :) Jó volt egy kicsit Abby helyébe képzelni magam és átélni az eseményeket!

    VálaszTörlés
  8. Twilight első részét olvastam a felsoroltak közül, de őket nagyon nem kedveltem. Nálam az első helyen még mindig, a Szerelmünk lapjai c. könyv-film van.
    Egyszerűen számomra annyira megkapó Noah szerénysége, és maga a történet, ahogy beleágyazta a történetet a történetbe...

    VálaszTörlés
  9. Sziasztok! Lehet én ósdi romantikus vagyok, de nálam a Büszkeség és balítélet az abszolút szerelem, csak a tekintetek találkoznak, csipkelődő odamondások, az férfi, aki megmenti a család hírnevét, de titokban, könyveben ÉS filmen is Mr. Darcy és Eliza Benett, Colin Firth és Jennifer Ehle....Megunhatatlan és én beleborzongok, könyvben ötödször, filmen kb. 72.szer is :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Címkék