2013. július 10., szerda

Tiltakozás és akcióAz Ulpius kiadó gondolt egy nagyot és  nagyszabású promóciót indít, aminek keretein belül az összes e-könyves kiadványát egyetlen nap erejéig 50% kedvezménnyel kínálja.
Aminek az apropója az, hogy kicsit népszerűsítse az e-könyveket és felhívja a figyelmet arra, hogy illegális és romboló az írókra nézve az ingyenes letöltés.


bookandwalk.hu is csatlakozott hozzá, nála is lehet vásárolni e könyveket.
Bizonyára már mindenki hallott arról, hogy az illegális letöltések komolyan fenyegetnek bizonyos ágazatokat. Az illegális tartalomfogyasztás (pl. zene, film és könyv letöltés) lopásnak számít, amivel sokan nincsenek is tisztában, mivel nagy nyilvánosság előtt (esetenként fényképes profillal) kérnek és osztogatnak tartalmakat. Nincs ez másként az e-book terén sem, mivel sokan arra panaszkodnak, hogy drága az e-könyv, ezért nem is vásárolnak. Ez ellen tesz lépéseket az Ulpius-ház Kiadó, és egy egynapos forradalmat hirdet: azok, akik legálisan akarnak e-book-ot olvasni, csak a szerdai napon féláron tehetik meg! Ez egyrészt nyitás a fogyasztók és a legális e-book piac felé, másrészt visszajelzés is lehet a vevő részéről a magas árakat illetően. Az akcióban több mint száz e-book vesz részt, ráadásul az alkalom keretében 4 egyedülálló újdonság is elérhetővé válik. Az akciós e-book-ok többek között itt is elérhetőek.

Fontosnak tartom, hogy főleg a magyar írókat támogassuk így. Nálunk nincs akkora piaca a könyveknek, mint külföldön és  nekik számít, hogy mennyien veszik meg a könyvet vagy töltik le illegálisan.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Címkék