2013. november 19., kedd

Karen Erickson Játék a házassággal









Nos. Hozzám ért a blogturné.
Azt hiszem szinte mindent elmondtak már előttem, sok újat nem biztos, hogy mondok nektek.
A könyv meglepően jó volt. Viszont nagyon nem tudom, nem összehasonlítani az író másik könyvével, amit álnéven írt. Vagy ezt írta álnéven? Ki tudja.
Az előbb említett könyv a Heti csaj, amiről itt olvashattok nálam:
http://adrikonyvmoly.blogspot.hu/2013/11/monica-murphy-one-week-girlfriend-heti.html

Ez a könyv annak a hasonmása, csak felnőtt kiadásban, kicsit pikánssá és erotikusabbá téve.
Adott egy fiatal hölgy, akit elcsábít egy híresség. Volt egy jó estéjük, de itt nem ér véget a történet, hanem kezdődik. A fiú egy kihagyhatatlan ajánlatot tesz a hölgynek. Legyen a felesége egy évig, és megkapja az élettől azt, amire a legjobban vágyik.Persze neki is jó ez a megállapodás. munkaadója boldog lesz és ő is azt várja, hogy ez az év felejthetetlen lesz számára. Az is lesz, de egy kis záradéknak köszönhetően kicsit máshogy, mint ő elképzelte.

A szereplők viszonylag érdekesek, de kicsit több kidolgozás jót tett volna még nekik.
Sheridan egy jó szívű, de elveszett nő. Nagyon naiv és butuska. De nem ellenszenves legalább. Karaktere erős üzletasszony, de a párkapcsolatok, szex terén terelgetni való lány.
Megtalálta most az emberét.
Jared egy pasas, aki a macsó külső mögött igazán szerethető. Ő egy kemény sportember, akinek az imidzse nem túl jó, változtatnia kell rajta.
Mondjuk nem értem, hogy miért. Nem jó ő éppen rosszfiúnak? A sajtó és a rajongók szeretik a rosszfiúkat, nem beszélve a nőkről.
Kettősük remek poénokon, drámákon és szexen átívelő kapcsolata érdekes, de néhol elég lagymatag. Hiányoztak a konkrét érzéseik leírva. Csak sejtettük őket.
Kevés a párbeszéd közöttük, ami sok faramuci helyzetet teremt.

Az erotika vonala nagyon izgalmas és hihető.Nem túl sok, és éppen annyi, amennyi még kell a történetbe, hogy élvezhető legyen.
Tetszett, hogy a legális/illegális fizetett partner szerepe itt nem kifejezetten a szexre volt kihegyezve, hanem pont fordítva. A szex szigorúan tiltott a üzleti házasságon belül. De mint tudjuk, a tiltott mindig jobb...
Tetszett, hogy az erotikus jeleneteket nem akarta az író mindenáron túlfűszerezni mindenféle eszközökkel, alárendeltséggel és hasonlókkal.
Ne várjatok túl sok meglepetést, a könyv nem akar megdöbbenteni, csak szórakoztatni. Fordulatokban igencsak szegény. De ez most nem zavaró.
A nyelvezet egyszerű. Gyorsan olvasható, remek kikapcsolódáshoz.
A sportos utalások szépen ki voltak dolgozva és kifejezetten élveztem azokat a részeket, amik a sportpályán játszódnak.Bár nem vagyok rajongója az amerikai focinak.
A könyv vége rózsaszín felhőkön lebeg, de elmegy szódával.

A borítója színei kifejezetten tetszettek, bár nem szeretem az ilyen direktbe szex képpel eladott könyveket.
Most meggyőzött. És nem bántam meg.

25% kedveszménnyel most megvásárolható a Játék a házassággal az Ulpius-ház Kiadó weboldalán!


A blogturnéhoz kapcsolódik egy játék is, amelyben 3 regényt lehet megnyerni, s mindössze csak annyi a dolgotok, hogy nyomnotok kell egy like-ot az Ulpius-ház YANAF (Young Adult / New Adult / Fantasy) oldalára. 

Játék linkje:https://www.facebook.com/ulpiushazYANAF/app_228910107186452

A könyvet köszönöm az Ulpius kiadónak!



Fülszöveg:
Mélyre hatol, hogy magához láncolja a nőt
Sheridan Harper, a megélhetéssel küszködő festőnő, sosem hitte volna, hogy perzselően forró éjszakát tölt majd el Jared Quinn-nel, a helyi profi futballcsapat, a San Jose Hawks szédítő sztárhátvédjével. És még jobban megdöbben, amikor Jared házi publicistája ajánlatot tesz neki: kössön névházasságot a játékossal, hogy távol tartsák Jaredtől a pletykalapokat. Ha ilyen közel lenne Jaredhez, az túl nagy csábítást jelentene, ezért Sheridan, hogy megóvja szívét, ragaszkodik hozzá, hogy a szerződésbe titkos cikkelyt foglaljanak, amely megtiltja kettőjük közt a szexet.
Jared meg akarja tartani hátvédi állását, és San Joséban akar maradni. Nőfaló híre miatt már túl sokszor került a főcímekbe, de kedves, szenvedélyes, új feleségében van valami, ami megmagyarázhatatlan módon csábítja. Szigorúan tilos köztük mindenféle meghittség, de amikor a testek a mélybe zuhannak, követik-e őket a szívek?
Ulpius kiadó
blogturné

Utánam pedig Magnóliánál olvashattok majd a könyvről itt:
Majd Shanara publikál itt: 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Címkék