2013. november 6., szerda

Játék









November 9-én megjelenik Spirit Bliss Árnyékvilág trilógiájának utolsó kötete, a Mennydörgő némaság. Ennek örömére közös játékba fogtunk néhány bloggerrel és Spirittel. A játék nyereménye a képen látható gyönyörűséges és egyedi táska. 




 Hogy mit kell tenned érte?

1. November 1-9. között minden nap kikerül egy könyves blogger oldalára egy-egy érdekesség a Mennydörgő némasággal kapcsolatban. Mindegyik poszthoz tartozik majd egy kérdés is, amelyet meg kell válaszolnod helyesen.
2. A kérdések megválaszolásához mindig a másnapi blogbejegyzés ad segítséget.
3. Ne áruld el senkinek a helyes válaszokat, ne írd ki őket sehová a játék során! Ha valaki ilyesmit tesz, az azonnali kizárással jár együtt!
4. A 10. napon, mikor kikerül az utolsó részlet is, küldd el éjfélig az összes kérdésre a választ a spiritbliss24@gmail.com e-mail címre.
5. Ha a válaszaid helyesek, akkor részt veszel a sorsoláson. Fontos: csak akkor kerül a neved a kalapba, ha mind a 9 kérdésre helyesen válaszoltál!


érdekesség: Plusz információk a Mennydörgő némaság szereplőiről

. Adam minden színpadra lépése előtt a jelmeze belsejébe tűz egy a családjáról készült fotót amolyan babonaként.
.  Mikor új darabot próbálnak, Adamnek sok időt kell a színházban töltenie távol a családjától. Ilyenkor naponta többször is felhívja őket telefonon, és folyton forró csokit iszik, mert az ital színe a felesége tekintetére emlékezteti.
 . Camilla minden egyes festményén elrejt egy A, F és J betűt, amely a családját szimbolizálják.
.  A Swanson család minden héten legalább egyszer csinál valami családi programot. Legutóbb egy autóversenyen voltak Adam örömére, de Faunia is élvezte az eseményt. Azóta folyton berregő hangot hallat, annyira megtetszett neki a versenyautók hangja.
 . Adam utálja a lekváros fánkot, mert aznap, amikor az édesanyja meghalt, azt evett. A tudatalattija pedig összekapcsolja ezt az édességet a veszteséggel.
 . Jossie imádja az animéket, két kedvence a Death Note és a Love*Com.
.  Jossie ahelyett, hogy elszórta volna az ünnepekre kapott pénzét, összegyűjtötte, és a 15. születésnapján odaadományozta egy szívbetegeket támogató szervezetnek. Így akart megemlékezni az édesanyjáról, aki szívbetegségben halt meg, mikor ő még kisbaba volt.
 . Caspart gyerekkorában verte az apja, ám mikor felnőttként egyszer egy vita során lehetősége lett volna mindent visszaadni, ő nem tette. Sosem emelt kezet az apjára ezzel emelkedve felül az értelmetlen erőszakon.
 . Caspar gyerekként imádott az anyai nagyapjánál lenni, mert ő volt az egyetlen, aki mellett igazán biztonságban érezte magát.
 . Casparnak sosem volt komoly kapcsolata, mert mindig attól félt, hogy egyszer olyanná válik majd, mint az apja.


7. kérdés: Hol találkozik Caspar Sammyvel?

A kérdésre a választ holnap Kelly blogján találhatjátok meg, itt: http://www.kellylupiolvas.com/




Spirit Bliss: Mennydörgő némaság




A Főnök – fantáziátlan név, ám tökéletes álca a helyi maffia vezetőjének.
Senki sem ismeri az igazi nevét, senki nem látta még az arcát.
Kezében tartja az egész várost.
A rendőrség pedig évek óta tehetetlen.
Caspar Crosley nyomozó új feladata: beépülni a bűnszervezetbe, és elkapni a titokzatos fantomot. Csakhogy ez nem olyan egyszerű, főleg, ha tégla van még az FBI köreiben is. Üldözőből végül üldözött lesz, a maffia elől pedig szinte lehetetlen elbújni.
Néhány név és titkos kód, amely segíthet megbuktatni a Főnököt.
Egy kíváncsi tinédzser, aki nem ismeri fel a veszélyt.
És egy hároméves kislány hallgatásra kárhoztatva.
A maffia pedig nem szereti azokat, akik túl sokat tudnak.
A tanúvédelmi program Skóciába vezérli a Swanson családot, ahol a gyönyörű tájon, ódon kastélyszállón és kedves helyieken kívül családi problémák, szerelmi csalódások és rejtélyes bűnesetek forgatják fel az életüket. Vajon a maffia keze milyen messzire ér el?
Az Árnyékvilág 3. – Mennydörgő némaságban visszatér minden fontosabb szereplő az első két könyvből, hogy egy fergetegesen izgalmas lezárásban búcsúzzanak el a trilógia olvasóitól.
Nyomozz együtt Crosley nyomozóval és a Swanson családdal, mert az árnyékvilág mennydörgése hozzád is elér!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Címkék