2015. szeptember 21., hétfő

Diana Landry Nem bújhatsz el
A Publiós könyvekről vagy jót(rosszat) vagy semmit!
Kicsit féltem olvasni, de bebizonyította, hogy azért nem csak rossz vagy közepes könyvek vannak náluk!

Nagyon szépen köszönöm a könyvet az írónőnek. 
Ígéretesen hangzott a fülszövege, kíváncsivá tett, és a sok fantasy után jól esett egy kis kikapcsolás, egy kis más. Kapva kaptam az alkalmon, és kézbe vettem mihamarabb.
A könyv elolvasása után sem tudom, hogy akkor most krimi, vagy romantikus akart lenni jobban?
Remélem az utóbbi. Erősebbek voltak a karakterek, az érzelmi ábrázolások, a kapcsolatok, életutak, mint a krimi része. Utóbbit kicsit sajnáltam is, rá lehetett volna gyúrni jobban talán.
Kifejteni részletesebben, több infó, harc, a háttér,a nagybetűs gonosz fejébe vagy jelenteibe belemászni, a lezárás is oly gyors.
A fülszöveg kicsit becsapós e téren.
A romantika viszont nagyon jól ment az írónőnek. 
Alaposan tud helyzeteket teremteni, érzéseket ábrázolni, erotikát bele csempészni.

A szereplők szerethetőek, ezáltal félthetőek is.
A férfiak erősek, szexik és irigyelhetőek. 
Alex egy erős egyéniség, érdekesen megformálva. Néhol viszont furcsállottam a megjegyzéseit, a reagálásait. Nem volt elég tökös. Pedig az elején annyira csíptem, majdnem szerelem volt első látásra és nem is csodáltam, hogy elcsavarta könnyedén Kate fejét. De néhol papucs lett.
Kate Hollander egy nagyon sérült személyiség.
Verte az élet, de alaposan túlzásokba esett sokszor a hisztijeivel. Felpofoztam volna, hogy térjen észre. 
De alapjáraton kissé naiv, bohókás, kicsit drámai hősnő, aki belopja magát a szívünkbe és féltenénk, óvnánk, bátorítanánk. Igazi barátnőn típus, akivel szívesen bandáznék, beszélgetnék.
A karakter kidolgozás hagy némi kivetnivalót maga után. De csak egy minimálisat.
Mélyebben érző, gondolkodó szereplőket még jobban kedveltük volna talán. Csak még egy picit jobban kell árnyalni őket. Egy iciri-picirit jobban kidolgozni.
Írónőnk első könyves lévén, nagyon nagy dicséretet kap rájuk, így is tőlem!A cselekmény gyors, pergő ritmusú, apró romantikázással, feszültségkeltéssel.
Gyorsan olvasható, könnyed nyelvű történet. 
Nincs túlbonyolítva, de az alap mondatok sem jellemzőek rá. Sok szóképe, metaforája kedvencem lett. Szépen ábrázolja a meghittséget, az érzelmeket, a külvilágot, a kibontakozó szerelmet.
A könyv kikapcsolt és tetszett.

Dianának üzenem, csak így tovább!
Egy kis csiszolás, és tökéletes könyveket olvashatunk majd tőle!

Fülszöveg:
Durva kacaj, fájdalmas kiáltás. Kate Hollander, a sikátorba lépve olyasmit lát, ami örökre megváltoztatja az életét. Ő az egyetlen szemtanúja egy rendőr kivégzésének és ezzel a detroiti alvilág első számú célpontjává válik. Alex Cambell feladata, hogy elrejtse a lányt Antonio Velásquez szeme elől. Kate bizalmatlansága, és titokzatossága felkelti Alex érdeklődését. Vajon a csábítás és a szenvedély képes ledönteni az évek alatt felhúzott falakat? Az alvilág, vagy Alex Campbell jelenti az igazi fenyegetést? Kate, vajon képes lesz elengedni a múltat, vagy feláldozza a saját boldogságát?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Címkék