2013. március 26., kedd

Agave hírek

Az Agave kiadónál mindig történik valami újdonság.
A hétre is jutott belőle bőven!

Izgalmas hírek érkeztek Neil Gaiman angliai kiadójától: Jane Morpeth, a Headline kiadó ügyvezető igazgatója arról számolt be hétfőn, hogy a világhírű fantasy szerző következő könyve az Amerikai istenek folytatása lesz. Többet egyelőre nem lehet tudni, de ez önmagában szenzációs hír a rajongóknak és a műfaj kedvelőinek, hiszen az Amerikai istenek a millenium utáni fantasy egyik legjobb, ha nem A legjobb darabja. Maga Gaiman még azt nyilatkozta 2011-ben az Edinburgh-i Nemzetközi Könyvfesztiválon, hogy biztosan szeretne legalább egy folytatást írni hozzá, úgy tűnik, hogy erre most kerül sor. Ráadásul az HBO-nál már megkezdődtek a televíziós sorozat előkészületi munkálatai.
Aztán egy jó kis akciót is kapunk tőlük:
Szerda éjfélig rendelhető még elő 35% kedvezménnyel China Miéville Konzulváros című regénye egybekötve Iain M. Banks Félemmetes géjpezetével, s ehhez ajándékba adjuk az Ellentétek című regényt is Banks-től, így a három könyv csak 4070 forintba kerül, ráadásul márciusban dupla hűségponttal is jutalmazzuk a vásárlóinkat. 
Itt tudjátok megrendelni: http://www.agavebolt.com/772-konzulvaros-felelmetes-gejpezet-es-ajandek-konyv.html

Egy fergeteges borítót is mutattam nektek az Agave új kiadású könyveiből.
Most már a pontos megjelenését is tudhatjuk:
Április 25-én jelenik meg Az utolsó szimulákrum Philip K. Dicktől
A könyvből egy kis ízelítő:

A háború dúlta Földön a sors és a körülmények egy különös csoportot hoznak össze: egy fasisztát, aki államcsínyt tervez, egy zongoristát, aki az elméjével játszik a hangszeren, egy First Ladyt, aki mindent a kezében akar tartani, és az utolsó praktizáló pszichiátert. És miközben a társadalom tetején állók a hatalomért marakodnak, az elnyomott alsó osztály kezd magához térni a kábaságból, egyre többet kérdez, egyre inkább tudatára ébred helyzetének és erejének. Philip K. Dick ebben a regényben is rá jellemző módon időutazásból, pszichoterápiából, telekinézisből, androidokból és neandervölgyi mutánsokból gyúr egy olyan történetet, amelyben összeesküvés összeesküvést ér, és szokás szerint semmi nem az, aminek látszik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Címkék