2017. december 23., szombat

Hestia Potter Legendary ​– Lázadás





Utazó könyvként került hozzám. Ezúton is köszönöm az írónak, hogy volt rá lehetőségem elolvasni.
Ettől függetlenül lehet, hogy eléggé kritikus leszek.

Jó volt a borító, az ötlet, a szereplők, lények, a bonyolódás, a világfelépítés és az író stílusa is. 
Mondanivalója aktuális és nagyon jó.
A hangulata szintén.
Viszont a kivitelezéssel voltak problémáim.
Gyorsan ugrál a térben. Nincs kifejtve a cselekmény eléggé. Az összekötések, az egyszer itt, majd hirtelen éles váltás és máshol vagyunk. A leírások szintén nagyon hiányosak. Bővebb elfért volna, hiszen nem egy hosszú könyvről van szó. Ráadásul gyorsan lehet haladni is vele, mert nem túlbonyolított. Talán túl hamar is. Olvastam volna még.
Néhol elvesztettem a fonalat. Mintha a fontos részek ki lettek volna húzva belőle vagy az író önmaga tudta, ismerte a részleteket, neki egyértelmű lett volna, csak hozzánk nem jutott el.
Hatalmas lehetőség van benne. Előzmény könyvnek nagyon jó, de egy bővebb kidolgozás teljesen, a szálak körbejárása, a karakterek bővebb kifejtése, kidolgozása, a világ felépítésének tágítása nagyon kellene. 
Színes fantáziavilágról ad tanulságot a könyv. Az írásmóddal sem volt túl sok bajom. Egy kis korrektúra, némi javítgatás és egy nagyon klassz sorozatot, könyves világot lehetne belőle kreálni.
Azt hiszem Hestiának egy jó kiadói segítség aranyat érne és eljuthatna a most annyira szeretett farkasos, fantáziavilágos történetek nagyjai közé!

Fülszöveg:
Amikor már azt hiszed, hogy tudod, hogyan fog végződni a történet. Amikor már biztos vagy benne, hogy az utolsó oldalakról csöpögni fog a nyál a tökéletes szerelemtől, akkor fog a feje tetejére állni minden. Amely egy varázslatos világban játszódik, ahol a tündérek nem feltétlenül kedvesek, a vérfarkasok nem feltétlenül vérszomjasak, és ahol az „emberek” nem egy menü az étlapon.

TO-VA TREND kiadó
202 oldal


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Címkék