2017. szeptember 12., kedd

Blogbotrány a köbön!

Az igazat megvallva két könyves bejegyzést kéne írnom és két szerdára készülő rovatot, de végül másért ragadtam "tollat".
Sajnos olyan bloggos párharc, botrány középpontjába keveredtem, ami alapos emésztést igényel számomra. Ráadásul nem szeretnék a rossz oldal lenni vagy bármi. Nem akarok senkit elítélni magyarázat nélkül. Vagy nem hinni olyannak, akinek sok munkája van a saját blogjában és azt veszni látja, pluszban ezer éve ismerem blogos pályafutását. Együtt kezdtük mondhatni.
Arra az oldalra sem állnék, akit az a sérelem ért, hogy viszont látta irományát máshol megrökönyödve. Nem örülnék, ha az én tollaimmal ékeskednének idegenek.
Egyszóval kimaradnék az egészből. Nem tudom kinek higgyek és kinek ne.
Mint sokan tudják/tudjátok a Könyvfalók táborát erősítem már jó ideje. Ott kezdődött a könyves blogságom. Jó ideje csendes megfigyelő vagyok csak ott, hisze erre a blogra sem jut elég időm. Legalábbis nem annyi, mint szeretném. Nagyon el vagyok úszva az olvasásokkal, recenziókkal. Ezúton is bocsánatot kérek a kiadóktól, íróktól. Igyekszem összekapni már magam. De nem vagyok túl jó passzban és elhavaz a család, a három gyerkőc, az élet is...
Na most, hogy így körül kerítettem a dolgokat.
Annyit szeretnék írni, hogy semmilyen formában nem támogatom a plagizálást, másolást, de a rágalmazást sem. Nem tudom mi az igaz a dologból. Kinek higgyek és kinek nem.
Az Adri könyvmoly könyvei blog és jómagam csak saját kútfőből írok. A Könyvfalók oldalon megjelent írásaim is teljesen valósak, sajátok. Nyugodtan le tudjátok ellenőrizni. Sajátságos szóképeim vannak, igyekszem ironikus lenni és abbeli hibámat kiküszöbölni, hogy helyesírás terén nem vagyok a legjobb. Saját meglátásaimat írom. Senkitől nem másolok. Ha igen, kérdezem az illetőt vagy a kép alatt, szöveg alatt feltüntetem. A saját írásaimért felelősséget vállalok! Máséért nem!
Remélem lenyugszanak a kedélyek és kiderül az igazság.
Belterjes társaság vagyunk, az tuti. Elkerülhetetlen az ugyan olyannak tűnő és hasonló dolgok, ötletek véletlenszerű ismétlése. Elkerülhetetlen a csalás, lopás. Elkerülhetetlenek a botrányok.
De mindezekből jómagam és gyermekeim nyugalma miatt én kimaradnék. Viszont nem szerettem volna csendben sunnyogni, míg valaki azt hiszi, közöm van a dolgokhoz...

Ha valaki szerint tőle másolok, lopok, nyugodtan írjon rám, megbeszéljük, kielemezzük, leboxoljuk vagy bármi. Ugyanakkor én sem olvasnám máshol a tartalmaim(igaz megtörtént már többször), de nem fogok ölre menni érte talán!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Címkék