2015. február 19., csütörtök

Egy elfeledett, de nagyon jó könyv



Adva van egy nagyon jó kis könyv, aminek annyi bűne van csupán, hogy korán jött ki a nyomdából. Így nem tudta meglovagolni az aktuális zombis trendet és nem volt túl sikeres. Pedig kellene, mert nagyon jó kis történet.
 Izgalmas. Félős. Szívrohamot hozó. Nem alvós. Erős karakteres.

Így felhívnám minden kedves olvasó, blogger figyelmét hogy vegye meg, olvassa el és lobbizzon velünk a kiadónál. Hátha megkapjuk a következő részét is.

Ez a könyv pedig:

Carrie RyanKezek és fogak erdeje 

Egy szerelmes tinilány a zombik világában 
Mary világában egyszerű szabályok uralkodnak. Ha élni szeretnél, nem hagyod el a faludat és nem lépsz be a Kezek és Fogak Erdejébe, a zombik közé… 
A falu lakói életüket a közösségnek szentelik: elfogadják a Nővérek irányítását, buzgón szolgálják Istent, párt találnak maguknak és gyermeket nemzenek. A Föld utolsó túlélőiként kötelességük elfogadni sorsukat. 
A faluban azonban rejtélyes események történnek, ráadásul Mary nem a neki rendeltetett férfiba szeret bele. Nincs maradása: elindul, hogy a védelmező kerítés túloldalán kilépjen az ismeretlenbe, és választ kapjon kérdéseire. 
De vajon győzedelmeskedhet-e a szerelem, ha látszólag a halálról szól az élet?







2 megjegyzés:

  1. Szia!

    Sajnálom, hogy lemaradtál a blogos listámról, de ez természetesen nem akadályozott abban, hogy idejöjjek kommentelni neked. ;)
    Már régóta a várólistámon van ez a könyv, és bár én még nem kezdtem hozzá, a Párom folyamatosan kommentálta, miközben olvasta, így többé-kevésbé tisztában vagyok a történésekkel. :D Azt mondta, reméli, hogy megjelenik a folytatás, és ha neki ilyesmi csúszik ki a száján, az általában azt jelenti, hogy nekem is tetszeni fog. Szóval a lényeg, hogy támogatom a lobbizást. :)
    Amint lesz egy kis időm, alaposabban is körbenézek itt nálad, addig is további jó blogolást! ^^

    Olívia

    VálaszTörlés
  2. Köszi, hogy bekukkantottál.:)
    Ha tetszik a könyv, tedd ki te is a felhívást a blogodra, ha nem túl nagy kérés.:)
    Aztán írj mindenképpen, ha ismét indítod a jó kis kezdeményezésed!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Címkék