2011. január 14., péntek

Joseph D'Lacey: Hús


Joseph D'Lacey: HúsA Hús a horrorműfaj egyik gyöngyszeme, nem véletlen, hogy maga STEPHEN KING is nagy rajongója lett a szerzőnek...
„Joseph D’Lacey kőkemény!” – Stephen King
Az vagy, amit megeszel!
A városlakók éhesek. A városlakókat etetni kell. A vallási és világi erők lappangó ellenségeskedése rabszolgaságban tartja a pusztaság közepén álló Abyrne városát – aki ura a húsellátásnak, ura mindennek. Vannak azonban, akik gyanítják, hogy a szenteskedés ellenére Abyrne valójában velejéig gonosz és romlott város, egy modern kori Gomorra.
Ők készek mindent feláldozni az igazságért, de vajon mi vár rájuk, ha belépnek az üzembe, ahonnan a hús jön? A városban élők asztalára egyre szokatlanabb ízű hús kerül…


Elég szokatlan,morbid ötlet. Egy eldugott kisvárosban a hús a minden,az élet.
Csakhogy a húst a kiválasztottak adják,akik maguk is emberek lecsupaszítva és megcsonkítva. Aki ezt ferde szemmel nézi vagy a húsbáró útját keresztezi szintén húsként végzi. Nagyon sok gyomorfogató rész volt benne, bár a Hannibál olvasása után már nem volt olyan vészes.
Kicsit többet vártam tőle,volt mondanivalója is,de sok felesleges rész volt ami csak töltelék céljából tettek bele...

Az érzékeny gyomrúak kérem ne olvassák,néhol nagyon meredek .

A könyv felveti a kérdést,hogy elszigetelt emberek mikén változtatják a vallásukat,értékrendjüket,erkölcsüket a nekik kedvezőnek.

Ulpius kiadó:
http://www.ulpiushaz.hu/newsite/

saját
10/6

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Címkék