2011. január 14., péntek

Beatrice Small: Újra rád találtam 1-2Beatrice Small: Újra rád találtam 1-2Az Erzsébet-kori Angliába visz bennünket a világszerte népszerű Bertrice Small történelmi regénye. Az 1600 körüli években a negyvenöt évig uralkodó Tudor Erzsébet királynő ekkoriban már végnapjait éli.
A keménykezű, férjhez soha nem ment Erzsébet idejében Anglia nagyhatalommá vált, a királynő lefejeztette Stuart Máriát, legyőzte a legyőzhetetlen Armadát, s ezzel elnyerte a spanyoloktól a tengeri fölényt, sikeres terjeszkedő politikát folytatott.
Közben a Globe Színházban nagy sikerrel játsszák Shakespeare halhatatlan drámáit, s Thomas Morus is ekkor írja műveit.
A szigorú királynőnek nemcsak országa ügyes-bajos dolgaival kell törődnie, de az udvari intrikákkal, pletykákkal is. Ide kerül udvarhölgyként a feltűnő szépségű, ifjú Valentina, aki ekkor már özvegyasszony, férje, Lord Barrows alig egy hónapi házasság után egy baleset következtében elhunyt.
Valljuk be, az ifjú özvegy nem bánkódik igazán, mert férjeura oldalán nem találta meg az igazi szerelmet. Elhatározza, hogy királynőjét fogja szolgálni - aki annyira megkedveli, hogy hamarosan első udvarhölgyévé teszi -, s csak akkor megy újra férjhez, ha valóban szerelmes lesz.
Egy váratlan esemény töri meg udvarhölgyi karrierjét:
Val egy nagy családi titok nyomára bukkan. A megfejtéshez, az igazság kiderítéséhez a rejtélyes, egzotikus és ugyanakkor veszélyekkel teli, kalandokat ígérő Keletre, Törökországba kell utaznia, s a hosszú útra két hódolója is elkíséri.
Vajon kettőjük közül kerül-e ki az igazi?

Beatrice-től olvastam már könyvet "Szeretni minden időben" címmel.
Ez a folytatása.Aidan St. Michael lányának történetét meséli el hasonlóan gazdagon.
Nagyon szép a tájleírás.Tele van romantikával.
De csak az,erotikát kedvelő idegzetű embereknek ajánlom az olvasását.:)
Tele van erotikus részekkel,ami zavaró azért.De ha ezen túl tesszük magunkat,lebilincselő olvasmányt foghatunk a kezünkbe.

Magyar könyvklub:
http://www.mkk.hu/

398 oldal
könyvtári
10/8

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Címkék