2011. január 16., vasárnap

Vavyan Fable: Vis Major


Vavyan Fable: Vis Major


A boldog-boldogtalan őslakók által csak Fertő Cityként emlegetett nagyváros éjszakájában tort ül a bűn. És mintha ez nem volna épp elég: jut belőle a nappalokra is.
A helyi rendfenntartókat nem véletlenül emlegetik egy napon a középkor szent őrültjeivel. Ehhez a küzdelemhez gyomor kell, idegek.
Meg stukker.
Meg könyökütés.
Mindezen földi jókkal felfegyverezve, oldalán a hirtelen, szőke Kyra Emettel járja a nagyváros dzsungelét a modern szamuráj, Vis Major.
A bűnüldözés leghatékonyabb fegyvere ő a húszas kaliberű smasszerpuska óta. Egy-jobb napjain két-lépéssel mindig a rossz fiúk előtt jár.Rendszerint győz.Utcahosszal...
Egy regény, melynek tempójával csak egy Ferrari Testrossa, élvezeti értékével viszont az égvilágon semmi sem versenyezhet.

Egy tipikusan pörgős Vavyan könyv. Kyra Emett egy rendőrlány, aki új munkahelyre kerül. Egy új társsal is jár a munkakör, Vis Majorral.
Először látványosan utálják egymást munka közben, folyton be-be szólogatnak egymásnak.
Míg végül természetesen egymásba szeretnek.
Miközben mindenhol harc dúl.Őrültebbnél,őrültebb embereket kell hogy elfogjanak,gyilkosságokat kell hogy megoldjanak,ezer rázós helyzetbe kerülnek.
De mindezt kellő humorral fogadják. Egy nagyon jó, szórakoztató könyv.
Ajánlom minden Fable rajongónak.
Aki meg még nem az, az feltétlen olvassa el, hogy azzá váljon.

Fabyen kiadó:
http://www.fabyen.hu/01_hirek.html

496 oldal
saját
10/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Címkék