2011. január 14., péntek

Vavyan Fable: Ki feküdt az ágyamban?


Vavyan Fable: Ki feküdt az ágyamban?(Halkirálynő 3.)Denisa Wry meggondolatlanul, szorongat és eredményesen megfékez egy ámokfutót.
Tettét, mint már annyiszor, önfejűségnek minősítik.
Sajátos munkastílusa miatt kedvese, Belloq, szünetelteti szerelmüket. Az ügyet, amelynek felgöngyölítésén fáradozik, az akciócsoport veszi át. A lány rutinfeladatot kap: ismét egy éjszakai rémet kell elcsípnie.
Denisa elvonul a tengerpartra, és a tűző napon a sziklák közt hasalva áthelyezési kérelméhez gyárt piszkozatokat. Mintegy mellesleg a hajóforgalmat figyeli. Rövidesen csónak érkezik az öbölbe, utasai érdekes csomagokat rakodnak ki belőle. Aztán a sziklák közül fegyveresek rontanak rájuk, és kitör a harc.
Denisa aznap éjjel felszed a kocsijába egy sebesült férfit. Hazaviszi, ápolja, injekciózza. Csaknem beleszeret, pedig sejtelme sincs, kinek a jó tündére. Néhány nap múlva az akciócsoport, s annak egyik vezetője, Belloq, a Mogorva nem hiszi el ezt neki.
Hazatérő öccse, Martin is kikel magából, akár egy szóló hét törpe: "Ki feküdt az ágyamban?"
Kérdezik mások is, gorombán. Denisa öt napot kap, hogy válasszal szolgáljon. Közben törheti a fejét Martin másik kérdésén is: "Nem tudod, hol a határ zsaru és gengszter között?"

Egy kedves könyves barátomtól kaptam a könyvet.
Vavyan hozta a szokásos jó formáját. Néhol kicsit már sok volt.
Mindenki Denisát a főhősnőt üldözi.
De ennek ellenére élvezhető. Kis szerelmi bánattal, szerelemmel és sok-sok akcióval és humorral.


Szépirodalmi könyvkiadó, Fabyen kiadó
http://konyv-konyvek.hu/szepirodalmi_konyvkiado

412 oldal
saját

10/8

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Címkék