2011. január 12., szerda

Ty Robinson: Az alakváltó


Ty Robinson: Az alakváltóVajon elmondhatja-e közülünk bárki is hogy tökéletesen ismer akár egyetlenegy másik emberi lényt is. Ismeri annak minden rezdülését, sejti minden gondolatát, tökéletesen megbízhat benne? Mit tudunk az ügynökről, akit nyugodt szívvel engedünk be a házunkba? Vagy a bűbájos diáklányról, aki legféltettebb kincseinkre, a gyermekeinkre vigyáz, mikor mi nem vagyunk velük? Na és a legjobb barátunk valóban a legjobb barátunk? Lehetséges, de egy bizonyos: mindannyian, egytől egyig titkokat rejtegetnek előlünk.
Legtöbbjük csupán banális dolgokat leplez, érdektelen kis titkokat őriz, amik csak számukra fontosak, de élnek köztünk olyanok is, akik árgus szemekkel figyelik minden lépésünket, és az ő titkaik jobb, ha sosem kerülnek napvilágra...


Ty Robinson végig biztos kézzel irányítja a cselekményt, és közben könnyedén mozog múlt és jelen között. Megismertet az igazi okokkal és következményekkel, míg végül elvezet a bravúros végkifejletig, és újra meg újra elképeszti a gyanútlan olvasót.

Egy nagy leárazás miatt vettem meg,nem is gondoltam volna hogy tetszeni fog.

Izgalmas és szinte a végéig nem tudod a lényegét.Nem is árulnám el,mert nem akarom a poént lelőni.

Érdemes elolvasni.

Aquila kiadó:
http://www.aquila.hu/

319 oldal
saját
10/7

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Címkék