2011. január 12., szerda

Bertrice Small:Szeretni minden időben


Bertrice Small:Szeretni minden időben


A vér nem válik vízzé. A gyönyörű Skye O'Malley kisöccse, Conn daliás ifjú immár, a legvonzóbb férfi Erzsébet királynő udvarában. A legszebb dámák hevernek a lába előtt, versengenek kegyeiért.
De hol az a nő, aki nemcsak testi vágyait elégíti ki? Az asszony, aki igazán szereti, és aki iránt ő is szerelemre lobban? Aidan St. Michael Őfelsége vidéki egérkéje. Bronzszínű haját főkötő rejti, gyönyörű testét ódivatú ruha. Nem is remélheti, hogy megakad rajta Conn szeme. De amikor a sors váratlanul tálcán kínálja a lehetőséget, a gyors eszű lány nem habozik, Conn felesége lesz. Hogy is sejthetné, milyen fantasztikus kalandok során leli majd meg az igaz szerelmet férje oldalán, s szakítja el tőle a gonosz végzet. De Aidan még a török szultán háremébe zárva, más férfi karjában sem adja föl a reményt, hogy ismét megtalálja a boldogságot az egyetlen férfit, akit szeretni tud élete végéig vagy azon is túl.. minden időben.

Jó kis izgalmakban,utazásokban,váratlan történésekben bővelkedő könyv.
Ami meghökkentő benne hogy tele van szexuális,majdnemhogy pornográf részekkel.Aki szereti a kicsit sikamlósabb könyveket,bátran ajánlom.Nekem túl sok volt.

Magyar könyvklub:
http://www.mkk.hu/

384 oldal
antikváriumos
10/8

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Címkék