2011. január 15., szombat

Bertrice Small: A fúria


Bertrice Small: A fúria


Él Langston várában, Anglia déli, kellemesen lankás vidékén egy várkisasszony…
és epekedve várja a hercegét, fehér lovon?
Hát, nem egészen… A szépséges, ámde fékezhetetlen temperamentumú Isabelle-ez, aki erős kézzel irányítja megörökölt birodalmát, egy szép napon beállít a rettenthetetlen Hugh Fauconier lovag, és kijelenti, hogy ő lesz a férje - ezt követeli az angol királyi érdek.
Hugh bevezeti Belle-t az érzékek birodalmába, és boldogan élhetnek, amíg…
Hanem egy gonosz cselszövés elszakítja egymástól a szerelmeseket. Bretagne vad tengerpartján magaslik z a boszorkányvár, ahol szexuális mágiával bűvöletbe ejti őket a vár úrnője, Vivienne d'Bretagne és a fivére, Guy. Belle és Hugh külön-külön vergődnek fogva tartóik csapdájában, s noha e vergődés fölöttébb kellemes, szerelmük erősebbnek bizonyul a puszta gyönyörnél…

A regénye a XII. század világába repíti az olvasót. Főurak, királyok vetélkednek angol és normann földekért, de az emberek életét ebben a középkori világban is az érzelmek és az érzékek uralják. Lenyűgöző mese buja szerelemről, fekete mágiáról és veszedelmes élvezetekről.

Olvastam már az írónőtől jobb könyvet is. Ebben a könyvben különösen sok az erotikus rész, néhol nagyon durvák a jelenetek. Nekem túl sok is volt. Az eleje, míg Belle és Hugh megszeretik egymást nagyon jó. De a végét, a várban, a sok erotikus részt kihagyhatta volna, úgy gondolom.

Az eleje nagyon jól leírja az akkori helyzetet Henrik király és testvére a herceg között, az udvari intrikákat, az akkori életet... De a végén már nagyon elrugaszkodik a valóságtól.

Magyar könyvklub:
http://www.mkk.hu/index.php?direct=1

404 oldal
könyvtári
10/6

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Címkék