2015. június 24., szerda

Pergel Zsolt: A fájdalom gyönyöre













"Hiszen ami az emberek többségének a szemében mocskos perverzió, az vajon valóban az? Mi a garancia rá, hogy nekik van igazuk? Bármi, ami létrejön, kialakul a földön, annak igazolt létjogosultsága van létezni, mert ha nem lenne, nem születne meg. Vagyis igény van rá. "














Már nem frissek az élményeim. Jó pár hónapja olvastam a történetet. De megpróbálom nektek felidézni az akkori gondolataimat.
Már az egy jó pont, hogy emlékszem a szereplőkre, a történésekre és nem vész homályba, mint jó pár könyv, ami felejthető és hónapok múlva csak a címre emlékszem és hogy tetszett-e vagy sem.

Hogy mi tűnt fel legfőképpen, ami megmaradt ennyi idő után is?
Zsolt szépen fejlődik. Merészebb lett. Durvább részeket is mert bele tenni. Több fordulat és meglepetés várt az olvasás közben. Mikor azt hittem meg tudom fogni a történetet, tudom mi következik, megint elillant...
Több szálon fut már a történet, ami megdobta.
A könyv az elsőhöz képest gyorsabb, lendületesebb, szókimondóbb.
Kicsit eltolódott műfajilag is. Inkább krimisebb, thrilleresebb erotikus, mint szórakoztató, romantikus erotikus.

Az erotikában is felváltotta a megszokottat merészebbre. De még akció dúsabb, hihetőbb lett ezáltal.

A főszereplőnőt Kendrát kicsit jobban megkedveltem talán.
De még mindig hiányzik az igazi mögöttes tartalom, az érzései és embersége. Inkább sajnáltam és nagyon nem lettem volna a helyében. 
Ami az érdekes, hogy a legtöbb könyvnél a főszereplő vagy mesélő bőrében élvezem az olvasást. Itt alapból inkább kívülről figyelek.
Sajnáltam, hogy a fő erotikus és majdnem romantikus szál kimaradt ebben a részben. Cserébe viszont tele volt meglepetéssel. 
Hiányzott a kedvenc szereplőm, de nagyon! 
Ezt pótolandó most több alfa hím kapott szerepet. De ők nem voltak az igaziak. Elillant az erotikus töltés, szikrázás..


Forrás: 


Azt hiszem Zsolt egy emelettel feljebb emelte azt a bizonyos lécet. És hogy a harmadik részben sikerül-e ezt megugornia?
Mit gondoltok?
Annyit elárulhatok, hogy további meglepetések várhatóak...
Én már olvastam. 
Várjátok már? 
Biztosan tudjátok mi fog következni?

A könyvet köszönöm az írónak!


Fülszöveg: 
Azt hitte, már nem roppanhat össze. Azt hitte, már megismerte önmagát. Azt hitte, már letisztult benne minden és új ember lett. Azt hitte, az út, melyen elindult és végigküzdötte magát, véget ért. Tévedett. 
A folytatásban Kendrának le kell rónia az adósságát Leonának, hiszen alkut kötöttek. Megkapta azt, amire annyira vágyott: Kront. Cserébe viszont Josh alkalmazottja lesz, az asszisztense, a mindenese. Egy másik világba csöppen, az eddigiekhez képest sokkal eszementebb és durvább játékok birodalmába, a Házba. Munkaadója végtelenül kifinomult, ám ugyanakkor végtelenül kegyetlen módon keríti őt még jobban a hatalmába. 
Első dominusának kegyetlenkedései eltörpülnek az új élmények mellett, melyek lassan magukba szippantják őt. Új mestere egyre közelebb és közelebb terelgeti a szakadék széléhez, önmaga legvégső határához, majd egyetlen hirtelen lökéssel a mélybe taszítja őt. Ám nem hagyja, hogy a feneketlen mélységbe zuhanva elveszítse a lelkét, mert az utolsó utáni pillanatban utánanyúl, visszahúzza és tanítja, tovább formálja. Kendrának lassan döntenie kell, melyik utat választja: alázat vagy uralom.


Idézet:
– A normalitás tényét éppen ön hozza szóba? Azt hiszem, előbb a saját háza tájékán sepregessen mindenki, mielőtt másokat megkövez. 
Ön sem éppen szűzlány már, ami az úgynevezett játékos időtöltést illeti, ha nem tévedek. De ne aggódjon, én nem ítélem el. Mindenkinek megvannak a kis titkai, csak akadnak, akik ezt végül nyíltan felvállalják és büszkék arra, hogy ki mertek lépni a hétköznapiság unalmas posványából. Alaposan meglepődne, ha tudná, mennyi ilyen ember van, aki az extrább élvezeteknek hódol.


Enkiadom.hu,
224 oldal
recenzió

És egy kis meglepetés nektek Zsolttól a harmadik részből, de még nyers változatban:

" Viszont az időt nem vesztegettette, ezért már az első napon éreztette hatalmát, melyet egyszerű utasítás formájában adott elő a lánynak:
 - A csendes pihenő alatt csak bugyi és melltartó lehet rajtad. Állandóan tisztának, frissnek, üdének kell lenned, akár egy éppen beérett gyümölcsnek, amibe bármikor beleharaphat valaki. 
- Én még soha nem voltam...úgy nővel. Sőt, senkivel sem. "


" - Azt akarom, hogy játssz magaddal.Hulljon le rólad minden szemérmesség és légy teljesen szabad, befogadó. Ez a következő lépés.
- Nézni fogsz közben?- reménykedett Della fátyolos szemekkel. 
- Igen. Látni akarom, ahogy elélvezel, látni akarom az arcodon a gyönyört.
Alig mondta ki a kívánságát, már kezdődött is a műsor. Tétova mozdulatok, apró érintések, sorban egymásután a melleken, combokon, és végül az ágyékon, a fehérneműn keresztül. Az alávetett csukott szemmel kalandozott saját testén, halkan sóhajtozott, ahogy egyre nőtt benne a késztetés, hogy a csúcsra érjen. "





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Címkék