2015. október 28., szerda

Lakatos Levente Feltörő ösztönök (Szigor 2.)




Levente Szigor című E könyvének első része kellőképpen jó alapozás volt. Vártam nagyon a folytatást.
És végre meg is érkezett. Örömömnél csak a csalódásom volt nagyobb, mikor megláttam, hogy ismét egy 40 oldalas kis valamit kaptunk. Előzetesnek elment, de folytatásnak? Atyám, hát hogy lesz ez elég nekem, El is olvastam egy éjszakai fél órácska alatt. 



Egy nyúlfarnyi összegzés várható tőlem, mint a könyv önmaga is.


Történetileg arcpirító, merész, lüktető, dinamikus, erotikus és még sorolhatnám a jelzőket, de hosszabbra nyúlna, mint a történet.
Persze ha megvárnám az egészet és egyben olvasnám, nem éreznék így. De ki tud várni addig? Mint egy jó kis drog. Kéred a napi/heti/havi/hónapi/félévi adagod azonnal!
Megkockáztatom, Levente eddigi olvasott könyveinél ez még jobb lesz. Túlszárnyalja az eddigieket. Nem lesz olyan többszálas, szerkezetileg jól megkomponált, mint az Aktus. Nem lesz annyira lélekig hatoló, mint a Bomlás.
De kidolgozottabb, érdekesebb karakterekkel dolgozik. (És végre nem egy megmenteni való leányka, aki szende és szűz és fél...hanem egy belevaló, játékos!). Már most imádom!
A nagybetűs FÉRFI pedig izgalmas, rejtélyes és kiszámíthatatlan, erős, karakteres. Mint egy jó férfi főszereplő.

A történet egyenlőre egy szálon fut, de az nagyon izgalmas. 
A hangulat pattanásig feszült, kellően sötét, kellően előrevetíti a drámát, a konfliktusokat és rengeteg bujábbnál bujább szexjelenetet. Hogy piszkos szex-e? Azt a jövő majd kideríti. Eddig jóféle. Nem sablonos, nem szürkés(Szürke ötven árnyalata), nem leigázó, nem ágyban fetrengő, de mégis tele elfojtott erővel, szikrákkal...
A Szigor- Igor szójátékét külön pluszpont jár. Nagyon bírtam.

Köszönöm a történetet Leventének! 

Fülszöveg:
Szentesy Igor – ahogy a barátai hívják, Szigor – keresett reklámszakember, a kormányzó párt újonnan felfogadott propagandistája. Kreativitása, komolysága és keménysége előtt nem csak a politika zárt ajtajai, hanem a női combok is sorban kitárulnak. A sármos férfi ritkán mosolyog, utálja az ellenkezést, de imádja heccelni a sorsot. Most például az ellenzék sztárpolitikusának menyasszonyát szeretné az ágyába édesgetni.
Bár a vonzalom nem viszonzatlan, vajon melyikük a dörzsöltebb játékos ezen az erotikus sakktáblán? Áruló az, aki titokban az ellenséggel… hetyeg?
Az Aranykönyv-díjas magyar szerző, Lakatos Levente ezúttal férfi szemszögből folytatja Szigor című, kizárólag e-könyvben megjelenő sorozatát. Figyelem, a politikai zsarolással, az érzelmi játszmákkal, valamint a buja jelenetekkel fűszerezett történet néhol egészen szókimondó!

Idézet:
Akkor vagyok kiegyensúlyozott, ha az agyam, a szívem és a férfiasságom összhangban működik. A megbomló harmónia feszélyez.

Magánkiadás
40 oldal
recenzió

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Címkék