2011. január 12., szerda

Vavyan Fable: Tündértánc 1-2


Vavyan Fable: Tündértánc 1-2


Vavyan egy másik fantasy-e ez a könyv.Hasonlóan jól megírt könyv,mint a kedvencem az Álomhajsza.Tulajdonképpen annak a folytatása.

Melyik a kép és melyik a tükör? Melyik a hang, melyik a visszhang? Ismét film- és élet-forgatás zajlik; filmképek, életképek, vágyképek, rémképek és jelképek jobb- és baljós özöne káprázik át egymáson s ugyanígy a szerepeken-szereplőkön, írón és olvasón.
Amint a tíz évvel korábban született Álomhajsza című ikertörténet; sodró-nyűgöző, vakító és látni tanító tündértánc forgatagában, józan delíriumában, ihletett és ihlető bizonyosságai és bizonytalanságai közepette újólag és folytatólag a legbecsesebb és legkényesebb érték: a Szeretet számolhatatlan esélyét, lehetőségét és lehetetlenségét villantja és mérlegeli az Új Könyv is.


Nyomon követhetjük ismét Brad és Kristen szétválását,egymás utáni vágyódását és újra egymásra találását.
És természetesen Lilla –Seym gyötrődését,midőn összeházasodnak merénylet áldozata lesz Seym . Nerv , az alvilág istene a testét fogva tartja.Így csak szelleme lehet Lillával a következő nagy küldetésnél.Végül minden jóra fordul.:)

Vavyan írásait nagyon szeretem.
Némi humor és a nem szokványos szóhasználat az amit a legjobban szeretek tőle.Szeretem a fantasykat és ő ebben nagyon jó.Sajnos kevés fantasy könyvről mondható el hogy olvasható.Ez a könyv több mint olvasható,magával ragadó,sodor az árral.Letehetetlen.

Fabyen kiadó:
http://www.fabyen.hu/

796 oldal
saját

10/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Címkék