2011. január 13., csütörtök

Vavyan Fable: Kedves, mint egy kéjgyilkos


Vavyan Fable: Kedves, mint egy kéjgyilkosA Rossz ómen, jó ómen hőse kényszer neurotikus módon számolgat, és furcsa növényágyásokat gondoz a kertben.

A Seggfejben szereplő férfinak emberfej nőtt a farán, ám ő elutasítja az operációt, jobb ötlete lévén.

A Jó Tündér frissen elvált főalakja elakad az autópályán a hóviharban, és beteljesül, amit kívánt. Nem menekülhet a katarzis elől!

A Padlógázban egy asszony felbőszül férje válási szándékától. Szuicid célzattal elköt egy kamiont, és az éjszaka kellős közepén feldönget az autópályára, forgalommal szemben. Útjába kerül a kedveséhez igyekvő lány, az ünnepelt politikus, a szerelmes zsaru, az Ördögűző néven elhíresült gyilkos, a gyermeket váró leszbikus pár. A pokoli csattanás pedig kapóra jön valakinek.

A Kedves, mint egy kéjgyilkos hősnője észreveszi, hogy voyeur leskelődik utána. Távollétében bejár a lakásába, fürdik a kádjában, használja fogkeféjét. A lány nem rémül meg, inkább úgy dönt, levadássza a kukkolót. Ehhez régi ismerősök segítségét venné igénybe. Ám ekkor támad a múlt, nem csak képletesen.

A Démoni főfigurája azt hiszi, amiről nem tud, azt nem ő követte el. Életét sok más mellett egy szériagyilkos-specialista zsaru is keseríti. Pedig micsoda versíró lehetne belőle!

„Érdem-díjas tánctanár tanít: vitustáncot, halálforgást, végvonaglást, rigort, tremort.”

Kicsit félve kezdtem bele az olvasásába,lévén nem olvastam még ilyen jellegű könyvet.
De jó kis kikapcsolódás volt.

Esténként jókat vihorásztam,szegény férjem nem kis rémületére.
Antiolvasó mivoltát sikerült kicsit megtörnöm mert részleteket olvastam fel neki,így már ketten derültünk Vavyan történetein.

Ez a könyv több történetből áll,humorral,szatírával,remek idézetekkel."

Fabyen kiadó:
http://www.fabyen.hu/01_hirek.html

408 oldal
saját
10/9

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Címkék