2013. október 5., szombat

Maxim kiadó










Elértünk az őszhöz és a Maxim kiadónál dömping várható!
Ti melyiket olvasnátok szívesen?
Most nagy akció keretein belül meg is tudjátok rendelni:
https://docs.google.com/forms/d/1hlwGnkD95CozyQejdxani7d0a8VgyefWZiIsXhIVz1o/viewform



Elizabeth Richards: A sötétség városa

Egy olyan városban, ahol az embereket és a sötétségieket egy magas fal választja el, és a feszültség a két faj között még mindig erős egy szörnyű háború után, a tizenhat éves Ash, a félvér sötétségi és Natalie, egy ember és a Kiválasztott lánya, találkoznak és megtörténik az elképzelhetetlen: egymásba szeretnek.

Megjelent



 Katherine Boo: Az örök szépségen túl
A regény bepillantást enged az emberi kapcsolatok legmélyebb rejtekeibe egy zajosan változó korszakban. A könyv elkalauzolja az olvasót a 21. századi rejtett világok egyikébe, bemutatja egy indiai nyomornegyed mindennapjait. A regény a New York Times bestsellerlistáján és az Amazonon is előkelő helyen szerepelt.
Megjelent





Maria Semple: Hová tűntél, Bernadette?
 Olvasmányos, vicces és egyben megható regény. Történet egy családról: egy meg nem értett zseni apáról, egy tériszonnyal küzdő anyáról és egy lányról, aki a helyét keresi egy abszurd világban; és egy „világ végi kirándulásról”.
Megjelent






Peter Heller:Kutya csillagkép

Hig részben harcos, részben álmodozó. Túlélője egy rejtélyes influenzajárványnak, mely elpusztította az USA lakosságának nagy részét. Pilótaként dolgozik, egyetlen társa a kutyája. A regény egyszerre kegyetlenül vicces és fájdalmasan szomorú, lélegzetelállító történet arról, hogy mit jelent embernek lenni. A regényből hamarosan film készül.
Megjelent




Robin LaFevers: Gyilkos kegyelem

FIATAL, GYÖNYÖRŰ ÉS HALÁLOS. A fiatal Ismae-t, akit a halál istenének szolgálói képeztek orvgyilkosnak, a Bretagne-i udvarba viszik küldetést teljesíteni. Ismae azonban azt tapasztalja, hogy nincs felkészülve; nemcsak az intrikák és árulások játszmáira, hanem a lehetetlen választásra sem, amelyben pedig döntenie kell. Mert hogyan tölthetné ki a Halál bosszúját egy olyan emberen, aki – bármennyire küzdött ellene – meghódította a szívét? Veszélyekkel teli történet: intrikák, mérgek, szeszélyek; de végül megmutatkozik a helyes út?
Megjelent



Rebecca Donovan: Elakadó lélegzet

Emma nem szeret kitűnni, feltűnősködni. Ugyanakkor kitűnő tanuló, kiváló sportoló. Apja autóbalesetben meghalt, anyja pedig elhagyta, így a lány nagybátyjánál és nagynénjénél lakik két kis unokatestvérével. Amikor a tanév elején Evan betoppan a lány életébe, minden megváltozik. Emma most már nem csak Sara-val, egyetlen és legjobb barátnőjével tölti kevés szabadidejét, hanem a fiúval is. A történet megdöbbentően izgalmas az elejétől a végéig, egyedülálló mese az élet változásairól, a szerelemről és egy lány törékeny reményeiről.
Megjelenés: 2013. október 7.

Cynthia Hand: Angyalvágy

Az utóbbi évek több meglepetéssel szolgáltak, mint amire az angyalvérű Clara Gardner valaha is számított volna. Miután kiderítette, milyen különleges szerepet játszik a többi angyalvérű között, eltökélte magát, hogy megóvja Tucker Averyt a gonosz erőtől, amely őt magát követi… még akkor is, ha ennek érdekében mindkettejük szívét össze kell törnie. A város elhagyása tűnt a legjobb megoldásnak, tehát visszatért Kaliforniába – akárcsak Christian Prescott, az ellenállhatatlan vonzerejű fiú abból a látomásból, amely egész kalandozását elindította. Amíg Clara igyekszik helytállni egy számára ijesztően új világban, fölfedezi, hogy a bukott angyal, aki megtámadta őt, most minden lépését figyeli. És nem is egyedül. Fenyegetően közeledik a fekete szárnyúak elleni harc, és Clara tudja, hogy végül teljesítenie kell küldetését. Az pedig áldozatokkal és árulásokkal jár. Az Angyalsors sorozat izgalmas záróakkordjában Clarának egyszer s mindenkorra döntenie kell saját sorsáról
                                                             Megjelenés: 2013. október 7



Jamie McGuire: Veszedelmes sorscsapás



Végre itt van a New York Times sikerlistás Gyönyörű sorscsapás nagy izgalommal várt folytatása! Lehet-e túlságosan szeretni? Travis Maddox két dolgot őrzött meg az anyja halálos ágyán mondott szavaiból: Nagyon szeress! És még keményebben küzdj! A Veszedelmes sorscsapásban Travis életét könnyűvérű lányok, illegális fogadások és az erőszak teszik ki. De éppen akkor, amikor legyőzhetetlennek érzi magát, Abby Abernathy térdre kényszeríti. Minden éremnek két oldala van: a Gyönyörű sorscsapásban Abby mondta el, hogy látja a szerelmüket. Most elérkezett az idő, hogy Travis szemén át lássuk kettejük kapcsolatát, és újabb részletekre is fény derüljön.
Megjelenés: 2013. október 15.






Abbi Glines: Ha az enyém lennél
Ashton belefáradt abba, hogy mindig jó legyen, lenyűgözze a szüleit és eljátssza Sawyer ideális barátnőjének szerepét. A fiú tökéletes, igazi szőke herceg, de amikor nyáron elutazik a városból, unokatestvére felkelti Ashton érdeklődését. Ő a legszexisebb pasi, akit valaha látott, és annak ellenére, hogy veszélyes, a lány vonzódik hozzá.
Megjelenés: 2013. október 15.




Alan Bradley: De mi került a pitébe?

A 11 éves Flavia törekvő vegyész, akinek szenvedélye a méreg. 1950 nyarán egy sor megmagyarázhatatlan esemény vezeti haza, Buckshaw-ba, a pusztuló angol kúriába. Egy halott madarat találnak a küszöbön, a csőrére tűzve egy postabélyeg. Órákkal később Flavia egy férfit lát feküdni az uborkaágyásban, és figyeli, ahogy a haldokló az utolsó lélegzetét veszi…
Megjelenés: 2013. október 15.







Jennifer E. Smith: Milyen is a boldogság?
Két teljesen eltérő háttérrel rendelkező tinédzser egy véletlen folytán elektronikus levelezésbe kezd egymással egyikük, a nagyvárosi fiú, Graham kedvenc malacáról. Később ő és a lány, Ellie szellemes és felejthetetlen leveleket váltanak egymással és mindent megvitatnak, kivéve a nevüket és az életük részleteit. Kialakulhat-e egy boldog kapcsolat közöttük?
Megjelenés: 2013. október 15








Adam Makos: Felettünk a csillagos ég
A történész-újságíró szerző regénye igaz történeten alapul, a második világháborúban játszódik és két, egymással ellenséges oldalon harcoló pilóta történetét kíséri végig, mígnem egyszer szemtől-szemben találják magukat egymással. A találkozás pedig nem mindennapi…
Megjelenés: 2013. október 15





Luca Di Fulvio:  A lány, aki megérintette az eget
A kalandregény hátterét a hangulatos 16. századi Velence, a titokzatos lagúnaváros adja. A lebilincselő történet abban a korban játszódik, amikor az első zsidó gettó létrejött Európában. Három szereplő meséli el, akiknek a sorsa szorosan összefonódik. Egy zsebtolvaj, egy életművész és egy kislány, Giuditta próbálja megvalósítani az álmait. 
Megjelenés: 2013. október 15.












Jamie McGuire: Az őrző

Főszereplőnk Nina, aki nemrég veszítette el az apját. Egy napon Ninát az apja egykori társai elkezdik követni a sötétben, a lány megtudja, hogy az apja nem az az ember volt, akinek ő gondolta, hanem egy tolvaj, aki a démonoktól lopott. A lány az igazság keresése közben olyan dolgokra bukkan, amelyekre sosem számított. 

Megjelenés: 2013. november 29


Ruta Sepetys: Kalitkába zárt álmok
Az ifjú Josie Luisiana egyik nagyvárosának francia negyedében él és többet kíván az élettől, mint ami prostituált anyjának jutott. Egy tervet eszel ki a kitörésre, de csapdába kerül a főiskoláról dédelgetett vágya és a rejtélyes alvilág között. 
Megjelenés:  2013. november 29.




Wendy Higgins: Angyali gonosz
Mi történne, ha lennének tizenévesek, mint Anna és Kai, akiknek az élete szó szerint attól függ, hogy rossz hatással vannak másokra? Ez nem csupán elmélet, hanem maga a valóság a bukott angyalok fiai és lányai számára… A regény egy trilógia első része.
Megjelenés: 2013. november 29.




Emma Garcia: Szerelem első kattintásra

Miután ex-vőlegénye, Rob harmadszor is felbontotta az eljegyzésüket, Viv tudja, hogy segítségre van szüksége, hogy átléphessen a csalódáson. Ahogy olvasgatja az összetört szívekről szóló meséket az interneten, hirtelen felismeri, hogy saját weboldalt kell létrehoznia!
Megjelenés: 2013. november 29.




Mark Pryor: A könyvárus rejtélye

Max egy párizsi könyvesbódé idős tulajdonosa. Egy nap elrabolják. A nyomozásban részt vesz barátja, Hugo Marston, az amerikai nagykövetség biztonsági főnöke. A keresés közben kiderül, hogy Max egy holokauszttúlélő, később nácivadász. Hogyan kötődik az eltűnése a zord történelmi időkhöz? És hogyan kerülnek a képbe a titokzatos régi könyvek?
Megjelenés: 2013. november 29.







Sherry Gammon: Szerethetetlen

Önismeret, romantika, csalódások, harc és egy kis humor. A regény a tizenhét éves Maggie küzdelmeiről szól a drogokkal, alkoholista anyjával és egy reménytelennek tűnő szerelemmel, a titokzatos Seth-tel.
Megjelenés: 2013. november 29



Gavin Extence: Az univerzum és Alex Woods

Alex Woods egy ritka meteornak köszönhetően már tízéves kora óta epilepsziás rohamokkal küzd. Ez rányomja bélyegét életére, így kerül kapcsolatba a marihuánával, a csillagászattal és Mr. Petersonnal.
Megjelenés: 2013. november 29














Abbi Glines Breathe
Reméljük, tetszik majd Sadie White, az első pillantásra átlagos, ugyanakkor mégis különleges sorsú lány és Jax Stone, a meglepően híres, ám érzelmekre éhes tinisztár története. Vajon egymásra találnak-e? És ha igen, hogyan viseli majd kapcsolatuk az életmódjukból fakadó különbségeket?








Niall Leonard: Crusher 
A krimi főszereplője Finn, akinek sivár élete a feje tetejére áll, amikor felfedezi az apja holttestét. A gyilkosság első számú gyanúsítottjaként versenyt kell futnia az idővel, hogy tisztázza magát és kiderítse, ki gyűlölte az apját annyira, hogy megölje. 




















Abbi Glines: Existence
 Mi történik, amikor a Halál feléd közelít? Beleszeretsz, természetesen. Pagan Moore nem próbálta kikerülni a Halált, hanem beleszeretett. A regény egy trilógia első része.

3 megjegyzés:

  1. Nagyon szuper könyvek, biztos sok fog ezek közül a kívánságlistámra kerülni. A Walking Disaster-t várom legjobban. Annyit találtam róla, hogy nem folytatás lesz, hanem ugyanaz, csak Travis szemszögéből. Ha jól fordítottam. :) Jó, hogy így összeszedted.

    VálaszTörlés
  2. Cseppke én nem is tudom melyiket választanám, ha csak egyet lehetne.
    Sok várólistás!:)

    VálaszTörlés
  3. Bernadette köszönöm..)
    Már egyszer elért hozzám, akkor ugyan abban a postban válaszolok a kérdéseidre is és megemlítelek.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Címkék