2018. december 13., csütörtök

Ajándék ajánló könyvimádó felnőtteknek


Múltkoriban hazai írók mesekönyveit ajánlottam  gyermekeknek. Most itt a felnőtt verzió is.
Igyekeztem sokrétű lenni és sok témában ajánlani egy-egy kötetet! Hajrá! Olvassatok sokat!


Ha izgalmas krimire vágysz egy anya szemszögéből

Hidasi Judit: Elveszve
Mire lehet képes egy anya, hogy visszakapja gyermekét? 
Hidasi Judit, a nagy sikerű Gondolatmappa című könyv szerzője ezúttal egy anya lelkének mélységeibe vezet minket. Egy szívszorító és fordulatokkal teli történet arról, hogy milyen változásokhoz és tragédiákhoz képes egy szülő alkalmazkodni azért, hogy visszaszerezze a gyermekét.

https://alomgyar.hu/






Ha vicces krimire vágysz
Csabai Márk: Határtalanok
Csabai Márk, a gyorsan kultuszkönyvekké vált „budapesti csibész” sorozat és a nagy sikert aratott Hatlövetű című regény szerzője újra egy lebilincselő izgalmakkal teli, ízig-vérig életszagú, a tőle megszokott szarkazmussal tarkított történetet hozott olvasói számára.
https://alomgyar.hu/







Ha emberközeli történeteket olvasnál
Szabó Melinda: Angyalszárny és más történetek
https://webshop.kello.hu/konyv/szepirodalom-2/novella-2/angyalszarny-es-mas-tortenetek-87978







Ha LMBT történetet választanál
Krausz Emma: Osztálykép
Kálnoki Levente nem akar mások életének részévé válni. Véletlenül mégis leleplezi gimnazista osztálytársa, az ünnepelt focista, Szendrei Ákos titkát, ahogy kirúzsozva fényképezi magát és a fotót elküldi valakinek. Levente megígéri neki, hogy hallgat, és a két fiú útjai ezzel külön is válnának, ha legnagyobb szerencsétlenségükre nem kellene együtt dolgozniuk egy iskolai projekten. Levente egyre közelebb kerül Ákoshoz, és vele együtt néhány másik osztálytársához, akik által úgy tűnik, az élete is megváltozik. Mindezeken túl Leventének meg kell birkóznia a saját érzelmeivel: a haraggal, a gyásszal és a szerelemmel.
https://www.twister.hu/






Ha Fable könyvet olvasnál

Vavyan Fable: Mennyből a húsvét

Imogen, ​a szabadstílusban szeánszozó, kissé különc özvegyasszony húsvétra várja hipochonder öccsét, Valdust, annak szintén hipochonder barátnőjét, Amlyt, és menopauzás húgát, Genevát. Továbbá kisakaratú unokaöccsét, Olivót az új kedvesével, valamint kedvenc kuzinját, Aetnát. Utóbbi csalódott vagy özvegy szerelmes (nem tudja biztosan), emiatt végtelenül bánatos és Shakespeare-rajongó. Vele tart a korábban „hasadékos elmebajjal” ápolt Dilinkó, aki változatlanul sok orvosi filmet néz, ezért az újraélesztés a hobbija. Egyéb meghívottak (például London, nem egyedül) és potyavendégek is befutnak.






Ha naplót vennél
Hegedűs Erika:Újragondoló
A kis könyv első részében végigmegyek azokon a fogalmakon, amelyek egy újratervezés kapcsán fontosak lehetnek. Adok támpontokat, hozok megválaszolásra váró kérdéseket, feladatokat, QR kódokon videókat, további írásokat. A könyv üres oldalai pedig arra várnak, hogy a kiválasztott módszer szerint tulajdonosa megtöltse saját gondolataival.


Ha fogynál
FogyiDoki, Dr. Lovasi Gyöngyi
Az inzulin-csökkentés módszere.
Itt belekukkanthatsz bővebben.


Ha valami tanítót , drámait, szépet olvasnál
Rakovics Éva: Szerető lányod: Évike
“Ez a kis írás egy rövid történet, a naplóm részlete. Egyszerű szavakkal, mondatokkal egy végtelenül bonyolult és magasztos eseményről. Egy tanítás a tiszta és őszinte szeretetről, egy igaz történet, valós szereplőivel. Édesanyám halálának, elmenetelének leírása saját szavaimmal, érzéseimmel.
https://hrspecialista.hu/szereto-lanyod-evike/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Címkék