2018. március 9., péntek

Nap nap után



David Levithan Nap nap után című könyve új borítót kap és film készült belőle. A könyvet már olvastam, így rettentő kíváncsi vagyok, mit sikerült kihozni belőle. 
Március 22.-én fog megjelenni a mozikban. 
Arra vagyok a legjobban kíváncsi, hogy a rengeteg szereplőt hogyan fogják sikeresen megjeleníteni, hogy hűek maradjanak a könyvben szereplő karakterekhez?
És vajon mennyire sikerült hitelesen filmmé tenni a könyves történetet, hogy hű maradjon az eredetihez vagy kicsit még több legyen?
Általában ha a könyvet veszem előre, akkor a szereplők, helyszínek megkreálódnak az agyamban, filmszerűen, és akkor tuti nem fog tetszeni a filmes szereplőgárda. És itt, ugye olvastam már. Igaz az ellenkezőjére is tudok példát.
A filmet veszem előre és akkor azon bosszankodom, hogy valami teljesen más került a képernyőre, mint a könyves tartalom.

Kevés olyan film-könyv páros van mostanában, amit nagyon várok. De ez azért  a listámon van, igencsak elől. Szóval nagyon drukkolok, hogy jól sikerüljön.
A könyv egyébként a Maxim kiadó gondozásában jelent meg. Íme az új külseje: 



Bevallom nekem mindkettő tetszik. 

Fülszöveg:
„A" sohasem tudja előre, hogy másnap hol fog ébredni, és kinek a személyiségét fogja felvenni. Már rég beletörődött ebbe, sőt kialakította saját életstratégiáját is: Ne kötődj senkihez! Maradj észrevétlen! Ne avatkozz bele semmibe! Minden megy is a maga útján rendesen, mígnem egy reggel „A" Justin testében ébred, és találkozik a fiú barátnőjével, Rhiannonnal. Attól a pillanattól fogva „A" jól bevált szabályai értelmüket vesztik, mert főhősünk nap nap után a lánnyal akar lenni. David Levithan az írói képzelet új távlatait nyitja meg. A szerző feltárja az olvasó előtt egy magával ragadó történetben „A" életének és szerelmének bonyolultságát, melyből kiderül, vajon Rhiannon képes lesz-e igazán szeretni a mindennap valaki más testében formát öltő „A"-t.


És itt tudjátok előrendelni 30% kedvezménnyel:
https://goo.gl/nRfh66

A nagysikerű könyvbe az alábbi linken tudtok beleolvasni:
https://goo.gl/SRmAjy

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Címkék